středa 22. srpna 2012

Srážka v koupelně

Sourozenci, Lula měla narozeniny! Teda, její blog. Jestli se nepletu, tak nějak kolem 14. srpna, že? No, ale zapomněly jsme na to, gomen. Ta hlava děravá... *mlátí se do ní a marně doufá, že se jí v ní rozsvítí*
A tak jsem si řekla, že znovu dodržím svoji tradici a napíšu těm dvěma povídku. Zaboha jsem nevěděla, na jaký pár, ale pak jsem si vzpomněla na jedno hříšné video se SHINee, které jsem našla u ní na blogu. Taky jsem u toho málem skapala a taky jsem si ten konec pouštěla několikrát po sobě. A na yt jsem našla pokráčko. A taky jsem u toho skapala. A že jsem na vás hodná, tak vám ta ZATRACENĚ SEXY videa házím sem, ať víte, čím jsem se inspirovala. Taemine, přísahám, že ještě jednou se na toho Jonghyuna podíváš stylem "ošukej mě tady a teď", tak to udělám místo něj. A Jonghyune, přísahám, že ještě jednou poputuješ tou Taeminovou ručkou ke svému rozkroku, tak přísahám, že tě taky ošukám místo něj. Fakt, na skapání totok xD

Fandom: SHINee (Kdo taky jiný, že?)
Pár: JongMin (Kdo taky jiný, že?)
Warning: 18+ (Jak taky jinak, že?)
Věnování: Lule a jejímu blogu k narozeninám. (Komu taky jinému, že?) Přeji všecičko nejzhovadilejší a taky hodně věrných čtenářů a obdivovatelů její tvorby, která je mimochodem fakt skvělá^_^ Jak obrázky, tak povídky. Zrovna včera jsem se tuhle chlamala na celé kolo povídce 14 dní rozkoše, kterou jsem si stáhla a četla si před spaním xD
Anotace: teď jsem tam ještě dopisovala nějaký děj (ačkoliv jsem to včera psala do sešitu) a je to takové... no, napsané narychlo. Přišla totiž neteř se svou tříletou ségrou a desetiletým bráchou. A ti, kdyby to viděli, tak nevím, co si o mně pomyslí. Navíc, tomu bráchovi je teprv deset a však se chápeme, ne? Tak se omlouvám za případné nedostatky. Nemám ani čas si to po sobě přečíst.


Sakra, on ví, jak mě vzrušit, pomyslel si Lee Tae Min ještě než vstoupil do koupelny, před níž stál. Při téhle vzpomínce mu po zádech přejel mráz. Jeho láska, Kim Jong Hyun, si s ním dnes na pódiu opět hrála. A že to byla sexy hra. Černovlásek k němu přišel, nahý do půl těla, ale o to přitažlivější. Popadl ho za vlasy, přitiskl se k němu a rtíky ho vyzýval k polibku i jimi přejel po těch jeho. Taeminova pravačka přitom sklouzla na šíji jeho kolegy. Na pódiu se sice hádali, ale Minnie věděl, že tohle na něm nechá následky. Hlavně to, jak Jonghyun putoval jeho dlaní ke svému rozkroku. Taemin se ještě teď třásl vzrušením, když si na tohle vzpomněl. A na jeho erekci to bylo znát. Vtom ale uslyšel kroky. Úlekem, že by ho někdo mohl načapat, stiskl ručník a radši rychle zapadl do koupelny. Opřel se o dveře a oddechl si. Zrak mu ale putoval ke sprchovému koutu. Docela se na sprchu po tom náročném dni těšil. Ovšem teď na ni hleděl spíš překvapeně a osuškou si raději zakryl rozkrok. Jeho erekce se totiž začala viditelně vzdouvat.
„Nemusíš to skrývat,“ pravil ještě mokrý Jonghyun, nechal utírání se a pomalu přešel k mladšímu chlapci. Zastavil se, vzal mu ručník a odložil jej. Ovinul mu paži kolem pasu, za nějž si ho přivinul k sobě, a věnoval mu vášnivý francouzský polibek. Taemin do polibku tichounce zavrněl slastí a vjel Hyunovi dlaní do vlasů. Jako vždy, tak ani teď se nemohl nabažit jejich hebkosti. Jemně v nich staršího šimral a nechal se unášet vlnami slasti způsobené jeho počínáním. Jonghyun, vzrušený čím dál víc, šmejdil rukama po Minnieho horkém těle. Prsty zas a znova objevoval jeho přitažlivé křivky a pokožku hebčejší než aksamit. Dlaněmi putoval k spodnímu kraji trička, kterého Taemina okamžitě zbavil. To samé udělal i s kalhotami. Vtáhl ho do sprchy a pustil vodu.
„Okoupu si tě, Minnie,“ šeptl mu do ouška vzrušeným hlasem. Hnědovláska z toho polilo horko. Nechal svého semeho, ať jemnými pohyby nanáší sprchový gel na jeho tělo. Úplně se v nich ztrácel, byla to taková slast! Až se musel opřít o stěnu, když se Jonghyun párkrát letmo dotkl špičky jeho žaludu. Vlezl si pod sprchu. Cítil, jak si ho černovlásek za pas přitahuje k sobě. Jak se rty letmo dotýká pokožky na Taeminově krčku. Jak dlaní putuje po jeho horkém těle.
Levačka staršího sklouzla na zadeček mladšího chlapce. Ukazováček pronikl do Minnieho otvoru a černovlásek si svého ukeho začal připravovat. Dlaní pronikal čím dál hlouběji, až narazil na prostatu. Malinko ji poškádlil, zatímco jeho pravačka zabloudila k jedné z bradavek a hrála si s ní. Rty stále operovávaly Minnieho krk, sem tam ho i jemně kously zoubky. Černovlásek poslouchal Taeminovy slastné steny. Nechal se unášet na vlnkách těch libých tónů a vrazil mu koleno do rozkroku. Pak se na svého ukeho přitiskl a cítil, jak je krásně vzrušený. Ach, jak Jonghyun tyhle chvíle miloval… Hnědovláskovu bradavku ještě ofoukl a jemně ji vsál do úst. Opatrně ji skousl a zlehýnka za ni zatahal. Znovu se nechal unášet Taeminovými tichounkými a slastnými, ale přesto tak vzrušujícími steny. A nemohl se jich nabažit, stejně jako se nemohl nabažit celého jeho těla. Bylo tak křehké…
Jonghyun poklekl. Ucítil Taeminovy ruce ve svých vlasech na svých ramenou. Hnědovlásek Brunet zase na sobě ucítil jeho hluboký pohled. Cítil, že jeho seme do detailů skenuje jeho tělo a že se ho nemůže nabažit. Ucítil na svém podbřišku černovláskův jazyk, jak putuje k hrudi a zase zpátky. Centimetr po centimetru se stával vzrušenějším. Starší to při pohledu na jeho tělo pokropené tisíci kapičkami vody prostě nevydržel a musel ho ochutnat. A že se činil na výbornou! Taemin se pod jeho doteky a nenechavým jazýčkem prohýbal slastí! A ještě více ho vzrušilo, když onen jazýček putoval k jeho údu a dotkl se špičky žaludu. Pak zase cestoval nahoru a dlaně jezdily po vnitřní straně stehen. Minnie zavzdychal. To se Jonghyunovi líbilo, a tak pokračoval. Znovu se jazykem dotkl špičky Taeminova žaludu, ale znovu putoval výš. Bavilo ho ochutnávat tělo jeho semeho, chutnalo tak sexy. Cítil v ústech příjemnou nasládlou chuť smísenou s chutí vody. Nosem přitom nasával jemnou směsici vůní sprchového gelu, trošky potu a něčeho, co nevěděl popsat, ale vonělo to krásně. Protože tak voněla jedině jeho láska. V dlani přitom promnul jeho šourek. Taemin to už ale nemohl vydržet. Ještě chvíli a vyvrcholí sám od sebe!
Černovlásek konečně pohltil jeho erekci do úst. Nejprve si chvíli hrál se špičkou žaludu. Sál ji a olizoval. Stále poslouchal Minnieho slastné a neméně vzrušující steny a přitom cítil jeho dlaně na svých ramenou. A ucítil, jak sem tam tlačily ještě silněji poté, co jeho penis do úst pohltil celý a za jeho sání dělal krouživé pohyby hlavou. To vše bylo tak vzrušující! Oba si připadali jako v sedmém nebi. Jonghyun vnímal naplno, když se všechny svaly v hnědovláskově těle najednou uvolnily a on mu s výkřikem vyvrcholil do úst. Černovlásek jako správný seme téměř vše spolykal, no trochu Taeminova spermatu ještě převaloval v puse. Stále si svého ukeho připravoval. Nechal toho ale a věnoval Minniemu, stále opřenému o stěnu, hluboký polibek. On se jen usmál a obtočil ruce kolem Hyunova pasu. Semeho tělo bylo tak horké! Minnie bříšky svých prstů dopodrobna zkoumal všechny ty svůdné křivky a jako obvykle se jich vůbec nemohl nabažit.
Jonghyun ale po chvilce nechal líbání své lásky a zašmátral ve skříňce nad umyvadlem. Vytáhl lubrikant a kondomy. Jeden z nich si navlékl a nechal Taemina, ať mu úd natře gelem. Užíval si to. Slastně zasténal, když se mladší párkrát jemně dotkl špičky jeho žaludu. Pak si svého ukeho vyzvedl do náruče a nabodl ho na svůj penis. Taemin po chvilce, když už si přivykl na Jonghyuna v sobě, proti němu začal přirážet pánví. Zaposlouchal se přitom do černovláskových náruživých a vzrušujících stenů.
„MIN-NIE!“ zasténal starší a vyvrcholil. Opatrně z Taemina vystoupil.
„Ty víš, jak mě vzrušit,“ pověděl vzrušeným hlasem mladší a přitiskl se na Hyuna. Rty se letmo dotkl těch jeho, prsty přecházely od ouška po čelisti až k hrudníku. Hnědovlásek najednou dostal neovladatelnou chuť na svého semeho. Vlastně teď už ukeho. Rtíky putovaly k ušnímu lalůčku, který letmo vsály. Jonghyun se otřásl. Taeminovy rty znovu vsály jeho ušní lalůček a zoubky ho jemně skously. Minnie za něj stále jemně tahal. Cítil na sobě jen Hyunovo mokré tělo a jeho vlhký přerývaný dech. Jazykem putoval přes jeho ohryzek až na hruď. Očima si přitom prohlížel Hyunnieho tělo taktéž potřísněné snad tisíci kapiček. Už jen pohled na něj ho dokonale vzrušoval.
Začal se věnovat černovláskovým bradavkám. Miloval jeho slastné vzdechy a chtěl je slyšet znovu. Jednu bradavku jemně skousl a laskal ji svým nenechavým jazýčkem a rty, zatímco druhé se věnoval neméně zvědavými prsty. A ukazováčkem druhé ruky zabloudil k černovláskově otvoru. Očima přitom stále skenoval jeho dokonalé vypracované tělo. Stejně to ale nevydržel a přinutil Jonghyuna, aby se k němu obrátil zády a trochu se předklonil. Pronikl do něj. Nasadil pravidelné tempo a přirážel.
„HYUN-NIE!“ vykřikl Taemin po chvilce a vyvrcholil. Opatrně ze své lásky vystoupil a svalil se na zem. Nechal na sebe dopadat kapičky teplé vody. Hyunnie se usadil vedle něj. Po chvilce si ale mladšího vysadil na klín a lípnul mu malou pusu na šíji, ruce obtočené kolem jeho hrudi.
„Miluji tě, Minnie,“ šeptl mu do ouška.
„Já tebe taky, Hyunnie,“ otočil k němu Taemin hlavu. Jejich rty splynuly ve vášnivém francouzském polibku.

Žádné komentáře:

Okomentovat