úterý 14. srpna 2012

Ovocný dort

Sourozenciiiiiii! Já miluju Vocaloid a Kaita a Gakupa! A tak moc je miluju, že jsem na ně něco chtěla napsat, a tak vzniklo tohle. Bohužel (nebo bohudík, bo bůhvíco by tam ten můj zhovadilý mozek vymyslel, kdyby to bylo delší) je to jenom drabble o přesně 584 slovech. A navíc napsaný ve spěchu, protože jedem na Slovensko a já hned jak sem hodím tenhle pičinčin, tak valím chystat věci, oblíkat se atd. atd., však to znáte. Jedem tam naštěstí jenom na den (na ten pohřeb, jak jsem psala-oni ho totiž odložili, takže je až dneska). Nedejbože, kdybysme tam byli i na noc, to by zas byl doma blázinec... No, on je u nás blázinec i normálně, ale tohle už by nebyly jen Bohnice a Opava dohromady, tohle by bylo hotové... peklo? Já nevím. Poradíte mi? No nic, já už radši jdu, protože aji zapomenu, kde mi hlava stojí...



Fandom: Vocaloid
Pár: Gakupo/Kaito
Warning: 18+

„Lásko? Chceš na dort maliny nebo jahody?“ ozvalo se z kuchyně.
„Obojí,“ odpověděl po chvilce fialovovlasý kluk ležící na gauči. Zavřel oči a uvolněně vydechl. Odpočíval. Srdce se mu však roztlouklo, jakmile uslyšel kroky blížící se sem. Otevřel oči a pozvedl hlavu. Ve dveřích stála jeho láska s ovocným dortem přichystaným jen pro něj. Modrovlasý kluk s očima stejné barvy, které se nyní na něj dívaly s jakousi zvědavostí a nedočkavostí.
„Udělal jsem ti radost, Gakupo?“ zeptal se modrovlásek. Věděl, jak jeho láska miluje sladkosti. Stejně ale nečekal na odpověď a přisedl si. Vzal jahodu a dal ji fialovovlasému do pusy.
„A víš, že jo, Kaito?“ odpověděl tázaný, když dožvýkal sousto, a vzal jahodu a taktéž s ní svoji lásku nakrmil. Pak to ale nevydržel a za pas si jej přitáhl k sobě. Dneska bude seme on. Už dlouho toužil po tom slyšet svou lásku sténat slastí způsobenou jím, ale neměl k tomu příležitost. Rty se jemně dotkl těch jeho. Pak se od něj na vteřinku odtrhl, ale nevydržel to a znovu se na ně přisál. Tentokrát polibek ale prohloubil a Kaitova ústa dobyl jazykem. Vášnivý francouzský polibek. Dlaní modrovláska přitom šimral v jeho sametových vlasech. Kaito se mu plně oddával a jeho vzrušení s každým Gakupovým dotekem rostlo. Chvěl se.
Fialovovlasého chlapce to vzrušovalo nadmíru. Chtěl slyšet svého ukeho sténat. Nemohl se dočkat jeho vzdechů. Své rty přesunul na Kaitův ušní lalůček. Obkroužil ho jazykem a následně vsál do úst. Jemně skousl. Cítil na svém těle, jak se jeho uke chvěje čím dál víc. Přidal tedy. Druhý modrovláskův ušní lalůček žmoulal v prstech a druhou dlaní šmejdil po jeho křehkém, ale přesto tak horkém těle. Ucítil sametově hebkou pokožku, když se propracoval pod klopu pláště. Skončil u jeho bradavky. Vzal ji mezi prsty a žmoulal ji. Sem tam za ni lehce zatahal. Kaito už to nevydržel a z jeho úst mu unikl tichounký sten. Gakupo se pro sebe pousmál. Dařilo se mu jeho lásku vzrušovat na maximum a to ho nejenže těšilo. Ono ho to vzrušovalo!
Toužil ochutnat ho celého. Druhou dlaní z modrovláska jedním pohybem strhl plášť a odhalil tak jeho sexy tělo. Sjel ho pohledem. A jeho vzrušení vzrostlo ještě víc. Sklonil hlavu k další jeho bradavce. Vsál ji do úst, jemně skousl zoubky a žertovně za ni zatahal. Sál ji a potom ofoukl. Sledoval, jak pomalu, ale jistě tvrdla. Kaito tichounce sténal a Gakupo se těmito lahodnými zvuky nechal zcela unášet. Už to nemohl vydržet…
Stáhl svého ukeho pod sebe a položil jej na záda. Nechal ho, ať jej zcela obnaží, a sám mu stáhl kalhoty i se spodním prádlem. Všechno oblečení letělo kamsi pryč a Gakupo odkudsi vyhrabal prezervativy a lubrikant. Věnoval se modrovláskovým ústům a mezitím si jej připravoval. Ukazováčkem v něm zabloudil k prostatě. Kaitovi mezi polibky uniklo pár vzrušených stenů. Celý se otřásl. Ještě chvíli a vyvrcholí sám od sebe!
„Gaku-po!“ vydechl přerývaně mezi polibky a o chvíli později už v sobě cítil jeho úd. A na tom svém pro změnu jeho dlaň. Pravidelné tempo přírazů a stimulace Kaitovy erekce způsobovaly oběma až nesnesitelnou slast. Místností se neozývalo nic, jen jejich dravé steny.
„KAI-TO!“
„GAKUPO!“
Oba s výkřikem jména toho druhého naráz vyvrcholili. Fialovovlasý z modrovláska opatrně vystoupil a nechal jej, ať si na něj lehne. S úsměvem na rtech ho hladil ve vlasech. Láskyplně ho, a vlastně i sebe, přikryl dekou.
„Miluji tě, Kaito,“ usmál se a vášnivě ho políbil.
„Já tebe taky, Gakupo,“ odpověděl uke, natáhl se ke stolu a nakrmil svou lásku jahodami.

Žádné komentáře:

Okomentovat