sobota 11. srpna 2012

Druhý díl-Ichigo!!! Zachráním tě!

Tak, máte tu další díl. No, u téhle povídky zřejmě čekejte konce, za které budete vraždit xD *schovává se před kameny, cihlami a dlažebními kostkami a vším možným, co po ní můžete hodit*


"Rukio?"diví se dlouhovlasá shinigami, když při cestě ze školy najde svou kolegyni ležet před svým 'hotelem'. Okamžitě jí však dojde, co se stalo, a bere ji k Uraharovi. Tam už se jí dostane pomoci. O pár hodin později se černovláska skutečně probere k vědomí. Otevírá oči a vidí nad sebou všechny své přátele. Kromě Ichiga. No jo. Ale bez něj to tady není ono. Má o něj strach…
"Rangiku-san. Hitsugaya taicho. Renji. Yumichika-san. Urahara-san. Ikkaku-san. Yoruichi-donno," hlesne.
"Rukio. Kde je. Ichigo?" ptá se Matsumoto.
"I…Ichigo byl u…unesen. G…Grimmjowem Jeagerjaquesem."
Renji se otřese. Takový šok! Ichigo! A unesen?! Ne… To nemůže být pravda. On je silný. Je to sice shinigami daiko, ale je silný. Umí se proměnit v hollow a v téhle formě dokáže s Grimmjowem udržet krok. A dokonce ho při posledním boji párkrát zasáhl! Kdyby tu masku udržel déle, tak ho zabije. Moment… Udržel déle?! A do pr… Co když Rukia mluví pravdu?! Vždyť když Ichigo ztratí masku, je to pro Grimmjowa šance!
"C…co?" vyhrkne Renji. To je jediné, na co se zmůže. Jeho lásku… UNÉST! Zatracený Aizen!
"ZATRACENÝ AIZEN! ZA TOHLE ZAPLATÍ!" řve Renji. Vstává a mění se v shinigami, odhodlaný odejít do Hueco Mundo. Nenechá Ichiga na holičkách!
"Počkej, Renji!" zadrží ho Rukia.
"Na co? Až Ichiga zabijou?!"
"On… Ty… Ty nejsi dost silný na to, abys ho zachránil."
"Tss… Můj Zanbimaru JE dost silný na to, abych ho zachránil."
"Renji. Prosím. Nechoď. Já… Nechci, aby se něco stalo ještě tobě," žádá ho Rukia. Z očí jí padají drobné křišťálové slzy.
"To ho mám nechat na holičkách?!"
"My… my půjdeme s tebou. Já… Ichigovi to dlužím. A…ale n…ne teď. Všichni se na to musíme připravit."
Renji se zamyslel. Krucinál, vždyť Rukia má pravdu! To chtěl zemřít ještě dříve než by ho vůbec třeba našel?! To je baka! Baka! Jenže… Co Ichigo? Sám… proti celému Las Noches… Jediný, kdo mu může pomoct, je Nell.
"Dobře. Zesílíme. A PŮJDEME VŠICHNI!" řve Renji.
"Dobře. Dohodnuto. Jdem tedy trénovat," tleskne Urahara a všichni zmizí v podzemí.
*V Hueco Mundo-přesněji v Las Noches*
Malá potemnělá místnost s pohovkou, na níž leží Ichigo. Jeho tělo tam jen tak bezvládně leží. Spí a nemá ponětí o tom, kde je.
"Ittai," hlesne, když se po chvilce probere. Má pocit, jako by ho někdo praštil do hlavy a jako by dostal pěstí do břicha. Snaží se pohnout, ale bolí ho to ještě víc. A snaží se vzpomenout si, co se stalo. Vybavuje si boj s Grimmjowem, ale jen matně. Moment, kde to je? Pohovka, jakási potemnělá místnost… Ichigo nemá potuchy, kde by mohl být.
"ITSYGOOO!" ozve se najednou ze země dětský hlásek.
"N…Nell!"
A sakra. Grimmjow, tohle prostředí, Nell… On je v Las Noches?!
"Ja…jak ses tu octla?"
"Nell tě viděla. Viděla tě na rameni Grimmjowa Jeagerjaquese a byl jsi zraněný. A ho sledovala. Takže když tě zanesl sem, poslintala tě."
"Ah. Díky za záchranu. Moment. To jsem v Las Noches?"
"Přesně tak."
"No moment. Ale neviděli tě?"
"Když je Nell s Itsygem, tak se jí nic nestane," culí se ta malá.
"A kde je Pesche? A Dondochakka? A Bawabawa?"
"Někde se ztratili."
"Aha."
Hm, Nell se bude Ichigovi hodit. Když už je tady, tak se pokusí zlikvidovat Aizena. Navíc, nemůže si dovolit zemřít. Musí mu ještě říct o svých citech. No jo. Renji. Rukia. Toshiro. Rangiku. Yumichika. Ikkaku. Co oni? Už zjistili, co se stalo? Ale… ať sem radši nechodí. Ichigo nechce, aby byli zabiti.
*O několik dní později*
Ichigo leží na té pohovce a uvažuje, jak Aizena zlikvidovat. Bude muset vynaložit hodně síly. Hlavně musí získat zpět Zangetsu. Navíc, Aizenova Kira Suigetsu vytváří halucinace. To bude pěkně tvrdý oříšek. Ale on to zvládne. Sám. Nepotřebuje ničí pomoc. Možná tak Nell na hojení ran. Ale hlavně, ať sem nechodí nikdo z jeho bandy. Hlavně ne Renji. Moment, Renji. Ichigo najednou zesmutní. Stýská se mu po jeho láýsce. Co asi dělá? Zjsitil už, že je jeho kamarád pryč? Beztak, že jo… Rukia to viděla. Co ona? Co Ishida? Co Inoue-san? Co Chad? Co Yumichika? Co Ikkaku? Co Rangiku-san? Co Toshiro? Jak se všichni vypořádali s tím, že Ichiga unesli? Jak je jim? Co dělají? Ichiga sužuje tisíc otázek. Ani na jednu z nich však nenachází kloudnou odpověď.
'Hlavně mě nechoďte zachránit. Hlavně ty, Renji. Prosím," žadoní v duchu zun zun-kun. Při pomyšlení na Renjiho je mu teskno. Myslí na to, jak se spolu škádlívali… Jak ho Renji prosil, ať zachrání Rukiu… Jak spolu bok po boku sráželi hlavy hollow… Jak spolu bok po boku bojovali proti bountům… A vůbec, Ichigo ho považuje za jednu z nejdůležitějších částí svého života. Zemřel by pro něj. Miluje ho. A přitom se při jejich prvním setkání zdálo, že budou nepřátelé na život a na smrt. Že jednou někdo z nich zemře v jejich vzájemném souboji. Nebo se zabijí oba.
Ichigo má v očích slzy. Sakra! Tak moc ho miluje! Nevědomky se rozvzlyká.
*O dalších pár dní později*
Ichigo získal Zangetsu. A teď znovu myslí na Renjiho a své kamarády. A znovu brečí.
"Nazdar," rozletěly se dveře od pokoje, což Ichiga vytrhlo z těch chmurných myšlenek. Zrzek vzhlédl. Ve dveřích stojí Grimmjow.
"Co chceš?" ohradí se na něj zrzek. Nemá náladu na nějakou přiblblou Šestku.
"To je mi vlídné přivítání. Aizen-sama tě chce vidět. Tak jsem pro tebe přišel."
"Vzkaž mu, že na něj kašlu."
Grimmjow se zamračil. Takhle s ním ten spratek mluvit nebude!
"Co?"
"Anebo vlastně jo. Půjdu s tebou. Za ním. A zabiju ho!"
Grimmjow k němu nasupeně přešel a popadl ho za bradu. Hledí do Ichigova obličeje. Z očí mu srší vražda.
"Ale ale. Snad jsi neplakal?" pousměje se Šestka, když spatří zrzkovy zarudlé oči.
"Zklapni!" vyrve se mu Ichigo se sevření. Tasí Zangetsa. Dobře. Když to nepůjde jinak, Grimmjowa zabije.
"Tak co teda chceš?" ptá se Grimmjow. Nepřijde mu moc logické, že Ichigo se chce dostat za Aizenem, ale přitom chce zabít toho, kdo ho tam má dovést.
"Rozmyslel jsem si to, že chci za Aizenem. BAN-KAI!" řve Ichigo. Mění se v Hollow. Grimmjow tasí svou zanpakutou.
"Getsuga Tensho!" nedovolí mu zrzek cokoliv říct. Posílá na něj svůj útok a míří jím přímo na Grimmjowovu pravou ruku, ve které svírá Panteru. Modrovlásek se však uhýbá a útok jen roztříští zeď vedle.
"Getsuga Tensho!" řve zas Ichigo. Tentokrát míří na hruď. Grimmjow to tak tak ustojí, ale žije. Začne shromažďovat reiatsu a u úst vytvoří šarlatově rudou kouli.
"Cero!" vykřikne mírně zděšeně Ichigo.

Žádné komentáře:

Okomentovat