sobota 11. srpna 2012

Láska-třetí a závěrečná kapitola


Jo! JO! JO! JO! JO! JOOOOO!!! Já to dokázala! Dopsala jsem další povídku delší než 1 kapitola!!! To je rekord, to chce potlesk a fanfáry!!!
Takže, nebudu to moc obkecávat. Pojďme na info o dílu.
Warning: 18+
Beta: Justinka
Věnování: jí za to, že se o ni celou dobu starala :)

Zvědavě přitom šmejdil dlaněmi po jeho těle. Taishin na to reagoval slastným prohnutím se v zádech, jeho doteky byly tak něžné! Za polibků začal letmo přejíždět po Noerově těle. Bříško, ramena, šíje, vnitřní strana stehen… Šíleně ho zajímala struktura těchto částí. Noerova pokožka byla jako z toho nejjemnějšího sametu.
Oba se zasypávali vzrušujícími polibky. Doteky střídaly doteky, jejich dlaně se čím dál víc osmělovaly, až nakonec pronikly pod oblečení toho druhého. Jemná pokožka, které nešlo odolat, letmé něžné přejíždění a hlazení… To vše bylo tak krásné a vzrušující, že se oba v těch dotecích naprosto ztráceli a ze vzrušení jim přejížděl mráz po zádech. Nic jiného pro ně v tu chvíli neexistovalo, jen oni dva. Jejich těla se ošívala pod návaly slasti, chvěla se touhou po tom druhém, plíce dýchaly mělčeji a rychleji, někdy přerývaně. Tlukot srdcí se zrychloval. Erekce se draly nahoru. Až to někdy nepříjemně tlačilo v kalhotách. Mamiyova dlaň putovala přes Noerovo břicho až k jeho rozkroku a promnula špičku žaludu a varlata. Následně začala jemně hladit vnitřní stranu stehen. Nohy se přitom jemně dotýkaly chodidel. Noeru trhaně zasténal. Takovou slast nezažil už dlouho. Ale snad proto, že ji zažíval s Taishinem, svou láskou, byla o to větší. Slastně přejel po jeho bocích. Vztáhl ruce k zapínání saka a svlékl mu jej. Povolil kravatu a odepnul pár knoflíčků Mamiyovy košile. Klouzáním po jeho bocích a břiše se propracoval k jejímu spodnímu okraji a i s kravatou mu ji přetáhl přes hlavu.
Mamiya se na chvilku zarazil. To je hajzlík, ten Noeru. Oplatil mu tedy jeho počínání. Dvojnásob. Sundal mu vršek pyžama a rty se odlepil od těch jeho. Přesunul se na krk a chvíli se mu věnoval, hlavně ohryzku. Noeru vzrušením stiskl dlaně. Mamiya roztouženě pokračoval v cestě po jeho těle. Dostal se až k podbřišku. Jemně ho kousl. Noeru se prohnul slastí. Taishin se propracovával zase nahoru. Pohladil ho po hřbetech dlaní a své prsty propletl s těmi jeho. Zastavil se u pupíku. Obkroužil jej jazykem, pak vnikl dovnitř. Vnímal příjemně slanou chuť Noerovy pokožky. Přičichl k ní. Tak krásně voněla. Necítil z ní žádný deodorant, ani sprchový gel. Ale zvláštní směs potu a takové vůně, kterou neuměl popsat. Ale byl to on. Noeru. Jen on voněl tak krásně a sexy. A i tak chutnal. Mamiya se rty a jazykem propracovával čím dál výš. Sem tam i jemně skousl kousek pokožky nebo ji vsál do rtů.
Líbilo se mu, jak se jeho milenec ošívá slastí. Dostal se k jedné z jeho bradavek. Přitom se nechal unášet slastí způsobovanou hřejivými a vzrušujícími doteky dlaní, které taktéž zvědavě putovaly směrem k bradavkám. Vzaly je mezi prsty a začaly žmoulat a jemně za ně tahat. Mamiya Noerovi tuto slash s chutí oplácel. Jednu z jeho bradavek vsál mezi rty, olízl, ofoukl, zase vsál do úst a žertovně ji tahal zoubky a laskal ji. S druhou si hrály jeho prsty.
Pokojem se ozývaly jejich tichounké steny. Těla se třásla slastí a přitiskla se k sobě. Pevně si navzájem vráželi kolena do rozkroků. Byla to tak šílená slast, že už to oba nemohli vydržet. Noeru zavzdychal, když mu jedna Taishinova dlaň popotáhla kalhoty a letmo se dotkla jeho přirození.
"Taishine… Vem si mě. Teď hned," zaprosil mladší. Rozepnul svému sememu kalhoty a stáhl je i se spodním prádlem.
"Ale? Dneska jsi uke ty?" zeptal se tak trochu překvapeně on.
"Musím. Bolelo by to, kdybych byl nahoře," konstatoval tázaný a zadíval se do očí své lásky. Naprosto se v těch tmavých hloubkách ztrácel. Mamiyu to donutilo už poněkolikáté ochutnat jeho rty. Věnoval mu sladký polibek. Noeru se lopatkami opřel o pelest postele, aby k němu měl jeho seme lepší přístup. Nechal ho, ať si jej připraví. Mamiya do něj zasunul postupně pár prstů. Roztahoval si ho. Dlouho. Nechtěl, aby ho to bolelo. Bolesti si Noeru vytrpěl už dost. Jak bude reagovat na tohle? Taishin ukazováčkem poškádlil jeho prostatu. Uke zasténal. Seme vzrušeně tuhle hříčku zopakoval.
"Lás-kooo," vydechl Noeru a nehty zaryl do matrace. To byla slast! Nesnesitelná! Ještě chvíli a vyvrcholí sám od sebe! Starší si ještě chvilku hrál s tímhle mimořádně citlivým místečkem. Oba se hleděli zbláznit slastí. Noeru z Taishinovy práce, Taishin pro změnu z jeho vzdechů značících, jakou slast právě Noeru prožívá. Oba už to nemohli vydržet…
Taishin se odhodlal k činu. Vyhrabal z kapsy kalhot lubrikant a kondomy, jeden z nich si nasadil, nechal svou lásku, ať mu přirození natře lubrikantem, a konečně do něj opatrně pronikl.
"Nebolí tě to?" zeptal se pro jistotu. Nechtěl mu ublížit.
"V pohodě," usmál se Noeru.
"OK. Ale kdyby tě něco začalo bolet, tak řekni. Já hned přestanu."
"Neměj strach. S tebou je to ten nejlepší a nejněžnější sex, co jsem kdy měl," pochválil ho. Mamiya se usmál. Tohohle komplimentu si bude cenit nad zlato. Začal přirážet. Přitom uchopil Noerův úd do dlaně a stimuloval jej. Pravidelné a následně se zrychlující tempo jeho počínání způsobovalo, že jim z úst vycházely čím dál hlasitější steny. O chvíli později oba s výkřikem jména toho druhého vyvrcholili. Taishin z něj opatrně vystoupil a lehl si na něj. Chtěl cítit Noerovo horké tělo. Chtěl jej cítit celým svým tělem. Jeho uke ho pohladil po zádech a přikryl dekou.
"Byl jsi mi nějaký připravený," pověděl žertovně mladší a zaštěrkal s krabičkou prezervativů.
"To víš, u tebe si nikdy nemůžu být jistý, kdy spolu skončíme v posteli," odpověděl Mamiya a oba se tomu nahlas od srdce zasmáli. Následovaly hluboké zamilované pohledy a dlouhý francouzský polibek. Který ale přerušilo otevření dveří a odsunutí bariéry. Stál v nich Chidori s nožem v ruce. Vyděšené a překvapené pohledy milenců. Vůbec ho zde nečekali. Chidori, už tak znechucen pohledem na Mamiyu, se rozzuřil ještě víc, když je uviděl nahé v posteli, jen přikryté dekou.
"Tentokrát neminu!" křičel a rozběhl se proti nim. Oba, v šoku, nebyli s to nic udělat. Jen leželi a hleděli na něj. Nevnímali nic jiného. Panikařili. Nikdo si nevšiml rychle se blížících kroků.
"Stát!" ozvalo se ze dveří. Chidori se ohlédl. Policie! Běžel dál k Taishinovi. Zabije ho! Jeden policista se za ním rozběhl. Chytil jej, povalil na břicho na zem a nasadil mu pouta na zápěstí.
"Furumuro Chidori. Ze zákona vás zatýkáme pro pokus o vraždu na zde ležícího Kisaragiho Noeru. Nemáte právo vypovídat," zahlásil.
"Ne. Nee! NEEE!" rozeřval se zatčený. Válel se po zemi. Nevstane! Nepůjde s nimi, ne! V žádném případě! Zabije Mamiyu! Zabije toho hajzla, co mu přebral jeho lásku!!! Policista ho sebral a tahal pryč. Ne! Chidori se snažil vymanit. Škubal sebou, kopal, bránil se, ale marně. Dokonce ho pokousal. Nic mu to však nebylo platné. Byl odvlečen pryč.
"Omlouváme se, že jsme museli narušit vaše… intimní chvíle. Ale bohužel to nešlo jinak. Přejeme vám krásný zbytek dne. Sayonara," poroučeli se policisté a odešli.
"S-sayonara," odvětili Taishin a Noeru jednohlasně. Noeru nevěděl, jestli má být rád nebo ne. Vždyť to byl jeho nejlepší kamarád!
"No tak. Nemůžeš za to. Možná se tam vzpamatuje," utěšoval ho Taishin, když ho hladil ho po líci. Věnoval mu dlouhý konejšivý polibek.

Žádné komentáře:

Okomentovat