pátek 17. srpna 2012

Sen, který mě nikdy nebude chápat

Sourozenci, vy vlastně nevíte o tom, že já jsem tak trošku sportovně založený člověk a jedenkrát do týdne chodím na aerobic. No ale řeknu vám, já to doteďka pokládala za normální věc a měla jsem za to, že to nijak nedovede ovlivnit moje myšlení. Omyl.

V noci jsem měla sen, že jsem si v šatně zapomněla věci. Nosím tam sálovky, kterých si jakožto drahé obuvi jakožto chudý člověk patřičně vážím, a tak jsem dostala strach. Večer po lekci, jak jsem zjistila, že jsem si tam zapomněla komplet celou tašku, jsem tam ihned valila. V tělocvičně jsem tam narazila na chlapy, jak dělali stretching. No jo, ale cvičili nahoře bez. A řeknu vám, byli pěkně namakaní. Až by mi slina ukápla xD Jenže jsem zaslechla cosi o cviku, který měl souvislost s mužským údem *no jo, hovado se nezapře ani ve snu, který není o yaoi a ani o Korejcích* a řekla jsem si, že to jsou beztak gayové a radši jsem zdrhla do té šatny, ve spěchu pobrala věci a pádila dom. WTF? Já bych normálně od gayů nezdrhla xD Nechápu to.

No, dom. Já se naráz ocitla v Oriu (bowling v Ostravě na Dubině), převlečená do hader na cvičení a do těch sálovek xD Ale Orio nevypadalo jak Orio. Teda vlastně jo, jen jak jsou ty stoly u té prosklené stěny, tak za nimi byly dvě krátké bowlingové dráhy a ty šly nějak do kopce. S tím, že vedle byly ještě ty další bowlingové dráhy, ale ty už byly jak normálně. Jo, a vedle těch dveří, jak se šlo k těm dráhám, tak tam byl vysoký jídelní stůl s kuchyňskýma židlema a tam před tou prosklenou stěnou byly červené koženkové nějaké pičinčiny, co vypadaly jak takové ty bobky, co si na ně dáváte nohy před televizí, jen byly o něco delší. Na tom jsem seděla, jak jsem se tam octla.

No, a hádejte, koho tam potkám? Kayleigh s Lulinou a ještě dvěma holkama, o kterých jsem měla pocit, že jsou to Elis se Syrinox xD Šly jsme k tomu velkému stolu, já v hlavě nějaké zhovadilé myšlenky, pak jsme se tam začaly dohadovat o to, kde která bude sedět, a pak jsem se vzbudila xD No naprosto wtf sen xD Jo, Keigh mě ještě škrábala po ruce, jak mě uviděla na tom pičinčinu *tříská hlavou o stůl*

3 komentáře:

  1. Mimochodem taky se stěhuji ;) http://risetajnychsnu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, tak si tě hned změním :) Hehe, taky blogger.com? Proč už ne blog.cz? xD

      Vymazat
  2. NO užasné XD fakt dobrí sen ale mne sa pačil ten začiatok s tími gay :D to bolo dobré XD

    OdpovědětVymazat